Bent u zelf minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? Kunt u niet met het openbaar vervoer reizen? Heeft u niet de financiële middelen om een taxi te betalen? En moet u daardoor teveel thuisblijven? Met ANWB AutoMaatje Goeree-Overflakkee komt u weer onder de mensen. AutoMaatje is niet alleen praktisch maar ook gezellig!

Vervoersservice voor en door eigen inwoners

  • Vrijwilligers rijden u in hun eigen auto.
  • Tegen een kleine onkostenvergoeding.
  • Inwoners van Goeree-Overflakkee kunnen gebruik maken van het AutoMaatje Goeree-Overflakkee.

Meer informatie voor deelnemers of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger?

Bel: 06 868 905 06
Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 12.00 uur

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u als deelnemer gebruik wilt maken van het AutoMaatje, dient u eenmalig ingeschreven te worden bij Stichting ZIJN. Aanmelden voor AutoMaatje is gratis.

Aanvragen rit en vergoedingen

  • Wilt u een rit maken? Vraag die dan minimaal 2 werkdagen ervoor aan.
  • Kosten per kilometer per rit* € 0,30 vanaf het adres van de chauffeur.
  • Heen is 1 rit en terug is 1 rit.

*Hier komen eventueel nog extra kosten bij zoals parkeren. De vergoeding wordt direct contant verrekend met de chauffeur.

ANWB AutoMaatje is een vervoersservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwilliger chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

Uw vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. U schakelt ANWB AutoMaatje ook gewoon in voor leuke uitjes als een bezoekje afleggen, naar de kapper of gezellig winkelen.

Om gebruik te kunnen maken van ANWB AutoMaatje hoeft u alleen maar contact op te nemen met uw lokale ANWB AutoMaatje coördinator.

Back to Top